Mijn favorieten

Ik wil verkopen

Uw huis verkopen is ons vak en dat nemen wij erg serieus.

Als u uw woning gaat verkopen is het van het grootste belang dat dit zo snel mogelijk gebeurd voor de hoogst haalbare prijs.

Uiteraard wil Hogenboom Makelaardij hierin een optimaal resultaat voor u behalen. In een persoonlijk gesprek komen we samen tot een op maat gemaakte verkoopstrategie voor uw woning.

Wat zijn uw gedachten en verwachtingen van ons bij de verkoop? Welke waarde koppelde u zelf aan uw woning, en is deze realistisch in de huidige marktsituatie? In welke staat verkeerd de woning op dit moment? Heeft u al een andere woning op het oog? Kortom heel veel vragen wat ons uiteindelijk brengt tot een passend advies voor de verkoop van uw woning. Na de mogelijkheden bij u thuis besproken te hebben ontvangt u van ons een verkoopplan waarin u alles wat we met u besproken hebben terug kunt vinden.

Zodra u besloten heeft de verkoop van uw woning aan ons toe te vertrouwen, ontvangt u van ons een opdracht tot dienstverlening met de afspraken die we in het gesprek gemaakt hebben. Na ondertekening hiervan gaan we met ons persoonlijk advies over de woning aan de gang en zullen wij onze professionele fotograaf inschakelen om uw woning op een sfeervolle manier laten vast te laten leggen. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden en dat is wat onze fotograaf u laat terugzien in de fotoserie.
Referenties

Dankzij de uitstekende presentatie en vakkundigheid hebben wij onze woning snel en voor een goede prijs kunnen verkopen!!
Groetjes,
Ilona


Hierbij willen wij doorgeven dat wij zeer tevreden zijn met de hulp die wij kregen met de verkoop van onze woning in Leidschendam.
Van te voren werd duidelijk uitgelegd hoe het traject van de verkoop zou zijn, wat de kosten voor diverse zaken zouden zijn en hoe de makelaar te bereiken was.
Vanaf de start tot en met de handtekening voor verkoop bij de notaris is de begeleiding zeer goed geweest en is alles gegaan zoals afgesproken was.
Als ons gevraagd wordt naar en makelaar in de omgeving van Leidschendam zullen wij Hogenboom makelaardij zeker aanbevelen.
m.v.g.
Anke en Wim Bos