Mijn favorieten

Reviews


* Super, super, super, ontzettend bedankt! Zonder jou hulp hadden we ons droomhuisje niet gehad! Ontzettend blij met jou, je inzet en hulp! Kunnen je eigenlijk niet genoeg bedanken. Jasmijn & Erwin


*
Na de beslissing ons huis te verkopen, hebben wij 2 makelaars uitgenodigd om een beoordeling plus geschatte verkoopprijs te geven. Hogenboom Makelaardij stak met kop en schouders boven de concurrent uit, dit zowel wat betreft prijsindicatie, geïnvesteerde tijd en aandacht, uitleg en overleg. Ons huis heeft de geschatte waarde exact opgebracht en was binnen een maand verkocht. Dit was reden voor ons om Dhr. Hogenboom ook als aankoopmakelaar in te schakelen. Dankzij zijn vakkennis en professioneel handelen hebben wij ons droomhuis kunnen realiseren. 
Enkele kernbegrippen van het hele proces van verkoop en aankoop: heldere en duidelijke communicatie; eerlijkheid en betrouwbaarheid; transparantie; discretie; betrokkenheid; professionaliteit. 
Ook zijn medewerkers verdienen een pluim voor hun efficiëntie.
Wij kunnen Hogenboom Makelaardij onvoorwaardelijk aanbevelen.
M. & I. Lomartire


* Het was ontzettend leuk even nader kennis met je te maken. Jullie makelaarsclub is 'een warme club' en volgens mij moeten jullie je hiermee gaan onderscheiden!  Nederland en de Stichting Eigenbelang is steeds meer aan de orde. Ik mag mij gelukkig prijzen dat jullie kantoor voor mij in de afgelopen jaren veel heeft gedaan. Het kantoor is bijzonder servicegericht en easy in het onderhouden van contacten met kopers/verkopers en zéker niet te beroerd om het intermenselijk contact te ondersteunen en aan te houden. 
Mijn complimenten! zo komen mensen nog eens terug!  R. Hoogakker

* Wij zijn zeer tevreden over jouw werkwijze en samenwerking. We zullen zeker Hogenboom makelaardij aanbevelen bij anderen. Bedankt en succes met de verkoop van volgende woningen, als dat net zo snel gaat als bij ons, volgen er nog meer tevreden klanten!
Met vriendelijke groet,
Aldo en Patricia. * Dankzij de uitstekende presentatie en vakkundigheid hebben wij onze woning snel en voor een goede prijs kunnen verkopen!!
Groetjes,Ilona

 

* Hierbij willen wij doorgeven dat wij zeer tevreden zijn met de hulp die wij kregen met de verkoop van onze woning in Leidschendam. Van te voren werd duidelijk uitgelegd hoe het traject van de verkoop zou zijn, wat de kosten voor diverse zaken zouden zijn en hoe de makelaar te bereiken was. Vanaf de start tot en met de handtekening voor verkoop bij de notaris is de begeleiding zeer goed geweest en is alles gegaan zoals afgesproken was. Als ons gevraagd wordt naar en makelaar in de omgeving van Leidschendam zullen wij Hogenboom makelaardij zeker aanbevelen.
m.v.g.
Anke en Wim Bos* Via deze weg wil ik je bedanken voor jouw inzet bij de aankoop van mijn woning! Het werd geen standaard aankoop, maar het is - voor mijn gevoel ook - vlekkeloos verlopen. Je hebt de hoge verwachtingen waargemaakt. We hebben voorafgaand aan mijn beslissing om de woning te kopen, redelijk uitvoerig Leidschendam e.o. verkend en meerdere woningen bezichtigd. Opvallend in onze samenwerking is dat we gemakkelijk op de juiste momenten contact hadden om snel en effectief te kunnen handelen.
Marc Koks* Ik en mijn vrouw zijn heel erg tevreden over jullie service. Wij hebben ons oude huis in een korte tijd weten te verkopen en meteen konden wij in ons nieuwe huis gaan wonen. Dat is mede dankzij jullie gelukt. Professioneel, klantgericht en pro-actief zijn woorden die voor jullie van toepassing zijn.
Groet, Kamiel* Goede begeleiding gehad bij de verkoop van mijn woning. Omdat er een goede klik was met de makelaar heb ik besloten deze ook te vragen om te bemiddelen bij de aankoop van een appartement, welke inmiddels met succes is aangekocht!* Hierbij mijn ervaringen en ik heb niet zoveel woorden nodig om Hogenboom Makelaardij te omschrijven:
In november 2012 is ons huis in Leidschendam verkocht. Ik heb navolgende aspecten als zeer prettig ervaren:
  • bij Hogenboom Makelaardij staat de klant hoog in het vaandel aangeschreven;
  • zeer vriendelijk naar de klant toe;
  • het ontzorgen van de klant is zeer belangrijk.
Al met al kan ik de mensen bij Hogenboom makelaardij aanbevelen als een transparante, eerlijke en betrouwbare makelaar, want ons huis is goed verkocht binnen enkele dagen, zonder dat ik er iets voor heb gedaan.


* Vanaf de eerste ontmoeting tot aan de overdracht heb ik het als zeer prettig ervaren. Het contact met Rogier van Hogenboom makelaardij heb ik als heel plezierig ervaren. De communicatie (voor elke handeling eerst even overleggen), het eerlijk zijn in de onderhandelingen waren een hele hulp voor mij. Ook de afhandeling bij de notaris gaf mij zekerheid. Vanaf de eerste ontmoeting tot aan de overdracht heb ik het als zeer prettig ervaren.


* Wij hebben weloverwogen voor Hogenboom makelaardij gekozen. Enerzijds omdat Hogenboom de lokale markt zeer goed kent, en anderzijds omdat de lokale markt Hogenboom perfect weet te vinden. Het contact met de medewerkers hebben wij als zeer prettig ervaren. Voor ons is er een advies op maat geleverd. In samenwerking met Hogenboom als makelaar en adviseur, is onze woning binnen 2 maanden verkocht. Een eerlijk advies van Hogenboom, zowel richting de verkopende als de kopende partij, heeft hier zeker aan bijgedragen. 
Wij kunnen Hogenboom dan ook aan iedereen aanbevelen!

Maarten is een zeer ervaren makelaar die ons goed geholpen heeft bij de koop en verkoop van onze woning. Dankzij hem hebben we goed helder gekregen wat we in een woning zochten. Hij heeft ons op aandachtspunten gewezen die we zelf over het hoofd gezien zouden hebben. Bij de verkoop van onze woning hebben zijn aanwijzingen er voor gezorgd dat wij in een moeilijke markt ons huis vlot verkocht hebben tegen een goede prijs. Verder hebben wij de prettige, informele manier waarop Maarten communiceert erg gewaardeerd