Mijn favorieten

woning-kopen-Leidschendam-Voorburg-Leidschenveen

Heeft u een nieuwe woning op het oog? Wij begeleiden u graag als aankoopmakelaar!

Wij geven u een deskundig advies dat past bij uw persoonlijke situatie, nu
en in de toekomst!

Een nieuwe woning kopen is een spannende en emotionele zoektocht. Hogenboom Makelaardij kan zorgen voor die rationele balans zodat u zekerder
de toekomst in gaat.
  • Welke woningen liggen binnen uw bereik?
  • Wat is de woning waard?
  • Hoe voeren we op de beste manier de onderhandelingen?
  • Wat is de bouwkundige staat van de woning?
  • Wat zijn de juridische aspecten?
Dat is nou precies wat wij voor u als uw aankoopmakelaar voor u doen, deze vragen beantwoorden zodat u er zeker van bent dat u de juiste beslissing neemt.

Kortom; welke weg u ook inslaat bij het kopen van een woning, bij Hogenboom Makelaardij staan uw wensen centraal, de woning moet voor nu en in de toekomst comfortabel zijn en passend bij uw gezins- en/of leefsituatieReferenties

Ik en mijn vrouw zijn heel erg tevreden over jullie service. Wij hebben ons oude huis in een korte tijd weten te verkopen en meteen konden wij in ons nieuwe huis gaan wonen. Dat is mede dankzij jullie gelukt. Professioneel, klantgericht en pro-actief zijn woorden die voor jullie van toepassing zijn.
Groet,
Kamiel
 

Goede begeleiding gehad bij de verkoop van mijn woning. Omdat er een goede klik was met de makelaar heb ik besloten deze ook te vragen om te bemiddelen bij de aankoop van een appartement, welke inmiddels met succes is aangekocht!
Groet,
Dhr. Paans