Mijn favorieten

Huis verkopen Voorburg

Bel ons: 070-3177373 Of neem contact op!

Voordelen Hogenboom

  • NVM-Makelaar
  • Eerlijk en onafhankelijk advies
  • Jarenlange ervaring

Wilt u graag een huis verkopen in regio Leidschendam, Leidschenveen, Nootdorp of Voorburg? Dan kan Hogenboom Makelaars u daarbij helpen. Wij zijn als makelaar actief in het aan- en verkopen van woningen in Leidschendam en omstreken. Al jarenlang geven wij eerlijk en onafhankelijk advies en bieden wij een uitgebreid scala aan diensten aan.

Snel uw huis verkopen in Leidschendam, Leidschenveen, Nootdorp of Voorburg voor gunstige prijs

Als u uw huis gaat verkopen in bijvoorbeeld Leidschendam, Leidschenveen, Nootdorp of Voorburg, zijn er twee zaken belangrijk. Ten eerste wilt u het liefst zo snel mogelijk uw huis verkopen zodat u snel op zoek kunt naar een ander huis of, als u al een nieuwe woning op het oog heeft, deze snel kan kopen en niet met dubbele lasten komt te zitten. Daarnaast wilt u ook graag de hoogst haalbare prijs ontvangen voor uw woning. U wilt zeker geen verlies lijden op uw woning. Met beide zaken zal Hogenboom Makelaars zo goed mogelijk helpen. We gaan eerst samen met u om tafel zitten om uw wensen te bespreken. De volgende vragen worden dan beantwoord:

  • Wat zijn uw gedachten en verwachtingen van ons wat betreft de verkoop van uw huis?
  • Welke waarde koppelt u zelf aan uw huis en is dit realistisch?
  • In welke staat verkeert het huis?
  • Heeft u al een ander huis op het oog?

Op basis van de antwoorden op deze vragen zullen wij een op maat gemaakte verkoopstrategie opstellen. U ontvangt dan een opdracht tot dienstverlening waarin alle afspraken die we hebben gemaakt zijn te vinden. Wanneer u deze ondertekent, kunnen wij voor u aan de slag.

Uw huis in de markt zetten

Om uw huis in regio Leidschendam en Leidschenveen te verkopen, moet het op een aantrekkelijke manier onder de aandacht worden gebracht. Daarvoor schakelen we een professionele fotograaf in. Deze zal uw woning of sfeervolle manier vastleggen, zodat dit vele potentiële kopers aanspreekt.

Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Voor het verkopen van uw huis in regio Nootdorp en Voorburg is het noodzakelijk eerst de waarde te bepalen. Dit doen wij geheel gratis en vrijblijvend voor u. U kunt na deze waardebepaling dus alsnog besluiten de verkoop van uw huis zelf te regelen in plaats van dit door ons te laten doen. De keuze is geheel aan u.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u na het lezen van deze informatie nog vragen heeft. Deze beantwoorden wij graag voor u. U kunt daarvoor bellen naar 070-3177373. Wij maken ook graag een afspraak met u, zodat we alle tijd hebben om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Andere bezoekers bekeken ook:

Koopwoningen Leidschenveen | Makelaar Voorburg | Aankoopmakelaar Voorburg

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring